Cum ai să ai sprâncene de invidiat?

vanilala-sprancenePrimul text al lui 2016 este destinat sprâncenelor pentru că întâmpin foarte multe situații neplăcute în care clientele vin cu dorința de a le “salva” sprâncenuțele. Însă, de multe ori, este prea târziu pentru a mai putea face ceva pentru ele, singura metodă rămânând microblading-ul pentru redarea frumuseții naturale a chipului.

În primul rând, dragile mele, aveți grijă pe mâna cui vă lăsați atunci când alegeți să vă pensați!  Cu atât mai mult, nu vă îndemn să vă pensați singure dacă nu știți cum să o faceți. Smulgerea în mod repetat și greșit a firelor de păr duce la slăbirea rădăcinilor și, implicit, la riscul de a nu a mai apărea alte fire atunci când e nevoie de prezența lor pentru a avea o formă corectă. Nici uleiul de ricin nu ar putea face minuni după o astfel de situație!

Cu toții trebuie să conștientizăm că sprâncenele contribuie foarte mult în timpul comunicării, ele fiind responsabile aproximativ 80% din mimica feței. Spre exemplu, sprâncenele arcuite denotă uimire, cele apropiate furie, supărare, pe când sprâncenele aproape deloc arcuite sugerează seninătate, blândețe.

Forma sprâncenelor este esențială pentru armonia și simetria trăsăturilor feței! Dacă ochii sunt oglinda sufletului, sprâncenele pot fi considerate “rama” acesteia. Modul în care sunt pensate sprâncenele marchează prin formă și proporție vârsta, statutul și, cel mai important, expresia personalității.

Concluzii:

Sprâncenele ne pun în valoare feminitatea.

Prin pensare, expresivitatea sprâncenelor nu cunoaște limite.

Tatuajul semipermanent al sprâncenelor se recomandă doar în cazul în care forma este neregulată, întreruptă sau prezintă goluri în urma unor pensări necorespunzătoare.

[Atenție! Procedura NU se recomandă gravidelor sau în perioada alăptării, persoanelor cu diabet, persoanelor care urmează chimioterapie, au psoriazis, hemofilie, herpes în perioada activă sau infecții cutanate.]

 

And… don’t ever forget this common mantra: ”Eyebrows are sisters, but not twins!

January 15, 2016 January 17, 2022 bitvice