Schimbări în sezonul rece (2015)

Orice schimbare este binevenită cu atât mai mult cu cât sezonul rece se apropie cu pași repezi! Iar, după cum ne-am obișnuit, schimbările apar în: vestimentație, accesorii, coafură, dar și în make-up. Indiferent de ce se poartă, trebuie să ţii cont de culoarea tenului şi a ochilor. Nuanţa cea mai potrivită pentru fiecare este cea mai apropiată de culoarea irisului.

 

HAIRSTYLING

Dacă în 2014, stilul ombre a dat tonul în ce priveşte hairstyling-ul, anul acesta degradeurile nu mai sunt în topul tendinţelor, lăsând loc culorilor mai închise, cu reflexe calde, roşcate, condimentate, scorţişoară. Dacă optezi totuși pentru degradeuri, ai grijă ca diferenţa dintre nuanțe să nu fie foarte mare. Blondul rămâne în continuare în tendinţe, dar “asortat” cu reflexe de bej şi auriu. În continuare, se poartă amestecul de şuviţe şi meşe, prin intermediul căruia poţi armoniza fizionomia. Mai precis, poţi să accentuezi, astfel, sau diminuezi volumele şi, în acest mod, reuşeşti să ascunzi o parte din defecte. Încă din sezonul trecut, părul brunet a dat semne ca nu se mai află în grațiile specialiștilor. Reîntoarcerea la natură i-a îndemnat pe aceștia să își îndrepte atenția spre șaten închis și șaten deschis. Reflexiile de ciocolatiu și-au făcut simțită prezența pe podium timid, dar seducător. Asadar, îți poți îndulci trăsăturile chipului cu o vopsea îmbogățită cu astfel de note cromatice. Dacă vrei sa încerci ceva interesant și îndrăzneț anul următor, acum este momentul, având în vedere că printre culorile de păr din 2015 se numără și accentele îndrăznețe. De exemplu, vedetele au ales să poarte părul în nuanțe de roz, albastru, verde sau turcoaz.

 

MAKE-UP

La acest capitol, în tendințe sunt: rujurile foarte închise, sprincene groase, accentuarea excesivă a ochilor și farduri în texturi mate sau pigmentate, în nuanțe de maro, grej și gri. Rujul de culoare închisă este o tendință foarte îndrăzneață, distinctivă, ce creează o apariție dramatică. Gama cromatică gravitează în jurul nuanțelor: Bordeaux, prună și negru. Dacă nu aveți curaj, încercați roșul foarte vișiniu, către negru. De asemenea, puteți alege ruj mat sau strălucitor, în funcție de efectul dorit. În machiajul de toamnă-iarnă, nu pot fi omise acele “pete” de culoarea caisei, ale frunzelor uscate sau strălucirea culorii cojilor de portocale, care pot fi aplicate pe pleoape sau pe pomeți. Sprincenele groase definesc întregul chip, făcându-l să pară mai hotărât. Așadar, colorați-le în nuanțe cât mai închise, pentru dublarea efectului. Nu uita ca tenul tău are nevoie de ajutor odată cu intrarea în noul sezon. Pentru a avea un chip curat, luminos, hidratat și un machiaj pe măsură este important să te pregătești în prealabil, recurgând la un cosmetician! Îngrijirea tenului tău se va vedea în timp! Oricare ar fi preferința ta, te așteptăm! “Vanilala, art that gives color to your beauty!

October 7, 2015 October 8, 2015 vanilala