Tendințe primăvară-vară 2016

tendinte-primavara-vara-2016Vrei să știi ce se poartă în materie de culori în sezonul primăvară-vară 2016?

HAIRSTYLE

La capitolul “hairstyle” trebuie să știi că dacă ești șatenă natural, ești în tendințe!
Doar nuanțele deschise și naturale sunt de dorit anul acesta, excepție făcând negrul, care lipsește cu desăvârșire. Printre preferințe se află și nuanțele de blond (de la blondul patinat până la blondul cenușiu sau cel ușor auriu), însă gri-ul, în diversele sale nuanțe, creează un look cool în 2016. De asemenea, nu am scăpat de părul colorat: se poartă nuanțele intense, dar și cele pastelate de roze, lila sau verde-mentă.

 

MAKE-UP

În această perioadă, machiajul natural este în topul preferințelor. Important este să ai un ten impecabil pentru că fiecare imperfecțiune poate fi văzută. Așadar e timpul să îi acorzi pielii tale un plus de îngrijire!
Dar odată cu venirea verii vor fi în trend culorile: de la splash-uri de culoare în jurul ochilor, nuanțe metalice și până la machiaje delicate în nuanțe de mov!
Pentru a ieși în evidență la ocaziile speciale, folosește, în continuare, sclipiciul ca piesă de rezistență. Cât despre nuanța rujului, poți purta orice îți place (oranj, roșu aprins, vișiniu etc.), dar neapărat să se potrivească nuanței tenului tău!

February 24, 2016 February 24, 2016 bitvice