Servicii de înfrumusețare în Brașov

 • Make-up

  MACHIAJUL îți dă încredere în tine, te face să te simți frumoasă și cu o imagine impecabilă! Din dorința de a tinde spre perfecțiune, tot mai multe femei recurg la un machiaj profesional. Așadar, machiajul joacă un rol deosebit de important în crearea unui look irezistibil, care să iți pună în valoare trăsăturile fizice.

  Servicii oferite: machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj mireasă, machiaj fantezie

 • Cosmetică

  Pentru un rezultat optim în realizarea machajului, trebuie să îți pregătești tenul în prealabil, îngrijindu-l cu produse cosmetice de înaltă calitate. Este important să menținem pentru cât mai mult timp aspectul frumos al pielii, elasticitatea și tonusul ei, amânând apariția semnelor de îmbătrânire a țesutului cutanat. Emană frumusețe prin toți porii!

  Servicii oferite: tratament facial, masaj facial

 • Aplicare gene fir cu fir

  Extensiile de gene fir cu fir se află în topul tendinţelor de înfrumuseţare. Dacă îți dorești o privire intensă și seducătoare, oferă genelor tale lungime, densitate și un efect natural. Economisește din timpul alocat machiajului și evită rimelurile care se întind în jurul ochilor și îți lipesc genele! Extensiile de gene te vor ajuta să arăți și să te simți superbă în orice moment al zilei. Și, cel mai important, alege să îți înfrumusețezi genele cu o metodă avansată din domeniul esteticii, cu adeziv antialergic și produse de cea mai înaltă calitate.

  Servicii oferite: extensii gene fir cu fir, vopsit gene/sprincene

 • Epilare

  Aspectul exterior a devenit atât de important în societate, încât este de neconceput ca o persoană activă și de succes să nu fie interesată zilnic de ingrijire și de înfrumusețare. Cu toții ne dorim să scăpăm de părul nedorit din diverse zone, iar îndepartarea acestuia se poate face prin mai multe metode. Unele femei apelează la procedeul cu cremă epilatoare, care este rapid, ce-i drept, însă are dezavantajul că unele substanțe chimice pe care le conține pot fi toxice, iar unele fire pot crește sub piele. Metoda cea mai agreată de multe persoane rămâne epilarea cu ceară tradițională sau de unică folosință. Așadar, pentru a scăpa de firele de păr nedorite, puteți beneficia de serviciile oferite de specialiștii salonului nostru.

  Servicii oferite: pensat, epilat axila, epilat mustața, epilat piept/umeri, epilat brațe, epilat abdomen, epilat spate, epilat picioare

 • Coafor

  Podoaba capilară reprezintă identitatea fiecăruia. Din acest motiv, poți “citi” multe despre o femeie în funcție de culoarea părului, căci atât părul natural, cât și cel vopsit spune multe despre personalitatea fiecăreia. De ce? Părul natural este ceva predefinit genetic, în timp ce părul vopsit este o opțiune a fiecărei femei, iar alegerea dezvăluie câte puțin din caracterul celui care a facut-o. O tunsoare și o culoare radiantă definesc o femeie timp îndelungat. Din dorința de a avea cele mai bune rezultate, am ales să lucrăm cu produse de cea mai bună calitate, deoarece sănătatea părului tău contează. Dacă iți dorești o schimbare și înca nu știi ce ți s-ar potrivi, te asteptăm la “Vanilala” pentru o consultație gratuită.

 • Frizerie

  Mulți bărbați investesc sume semnificative de bani în haine scumpe și/sau de calitate, însă nu sunt atenți la un detaliu care este la fel de important: frizura. Nu doar haina îl face pe om, ci și frizura, care ar trebui să fie mână în mână cu stilul vestimentar pe care vrei sa îl adopți. Frizura este un “accesoriu” care trebuie să inspire starea de spirit a persoanei care o poartă! Așadar, dacă nu ai descoperit ce ți se potrivește cel mai bine, te invităm în salonul nostru să încerci frizuri și coafuri noi.

 • Stilizarea sprâncenelor (microblading)

  Microblading-ul este cea mai nouă metodă de reconstrucție a sprâncenelor prin machiajul semipermanent. Este o metodă manuală, specialistul folosindu-se de un pix special cu lame fine de unică folosință și de diferite grosimi. Prin această metodă se pot monta în sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale, rezultatul fiind adesea confundat cu o sprânceană naturală.

 • Manichiură - Pedichiură

  Mulți dintre noi avem tendința de a urmări aspectul îngrijit al oamenilor după atenția pe care o acordă unghiilor. Grija pentru aspectul nostru (acuratețe în manichiură, pedichiură și nu numai) are rolul de a construi stima de sine. Totodată, manichiura și atingerea mâinii sunt cartea de vizita cu care intră în contact cei pe care îi întâlnim, iar îngrijirea unghiilor realizată de profesioniști, îți va oferi încrederea, eleganța și prestanța pe care le dorești.

  Servicii oferite: manichiură - pedichiură clasică, manichiură - pedichiură cu ojă semipermanentă, manichiură - pedichiură spa.

 • Promoții Vanilalá

  Acum, poți beneficia de promoțiile Vanilalá !

  Promoții de hairstyling

  Voucherul cadou Vanilalá